Ingrediënten
- 350 g Conimex Volkoren Noodles
- 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
- 4 el Conimex Sambal Oelek
- 1 bakje Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
- 500 g sperzieboontjes
- 400 g kippendijfilets
- 1 pakket nasi-bamigroenten 450 g
- 4 el Conimex Ketjap Marinade
- 4 el Conimex Wokolie
- Bereidingstijd 30 minuten
- Aantal personen 4
- Mild gerecht
Bereidingswijze
-
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook ze vervolgens beetgaar in ruim kokend water. Snij de kippendijfilet in vieren en marineer de kippendijfiletstukjes in 4 el Ketjap Manis marinade.
-
Kook de Conimex Volkoren Noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Meng de Conimex mix voor Bami Goreng met 100 ml kokend water in een kom en laat het minimaal 10 min. wellen.
-
Verhit in een wok 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de sperziebonen ca. 2 min. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer boontjes en 200 ml water toe en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
-
Verhit in een koekenpan 2 el Conimex wokolie en bak hierin de gemarineerde kippendijfilet goudbruin en gaar.
-
Verhit in een andere wok 1 el Conimex wokolie en roerbak hierin het groentepakket kort. Voeg vervolgens de gewelde mix voor Bami Goreng en de gekookte Volkoren Noodles toe en meng het geheel goed door elkaar.
-
Serveer de Sajoer boontjes, de bami en de kip samen op een bord. Lekker met Conimex sambal Oelek.
Dit overheerlijke recept is afkomstig van Conimex.nl